Naar de startpagina
Kinderfysiotherapie Noordwijkerhout  Kinderfysiotherapie Medewerkers Kwaliteit contact & info

Kinderfysiotherapie Noordwijkerhout


Kinderfysiotherapiepraktijk Noordwijkerhout is per 1 maart overgenomen door Lisette Lünnemann van Fysiotherapiepraktijk Lünnemann. Lisette is algemeen, kinder- en oedeemtherapeuten en runt al meer dan twaalf jaar haar praktijk op twee locaties in Sassenheim. Zij werkt samen met tien ervaren collega’s met meerdere specialisaties.

 

 


 

Wij zijn de grootste gespecialiseerde kinderfysiotherapiepraktijk in Noordwijkerhout en bestaan inmiddels ruim 25 jaar. In onze praktijk worden uitsluitend kinderen behandeld. Wij beschikken daarvoor over een ruime, kindvriendelijk ingerichte, oefenzaal en kunnen eveneens in een fitnessruimte behandeling aanbieden. Zuigelingen (0-2 jaar) behandelen wij aan huis.


De praktijk voor kinderfysiotherapie is gevestigd in het Gezondheidscentrum Noordwijkerhout samen met o.a. huisartsen, andere fysiotherapeuten, een logopedist en CJG (de schoolarts en het consultatiebureau). Kinderfysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie gericht op kinderen/jongeren van 0 tot 18 jaar: van baby's en peuters tot schoolkinderen en jongeren.

Lisette Lünnemann en Meriam Jacobse zijn beiden geregistreerd kinderfysiotherapeut. De eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie worden uit de basisverzekering vergoed. Lees hier meer over de aanvullende vergoeding door uw verzekering.

Kinderfysiotherapie wordt altijd 18x uit de basisverzekering vergoed

Kinderen  leren vooral spelenderwijs en als ze iets leuk vinden. De praktijk is hierop ingericht en de behandeling zal vrijwel altijd een plezier voor het kind zijn. Ouders zijn intensief betrokken bij de behandeling.

Onderstaande linken sturen u naar de website van Fysiotherapiepraktijk Lünnemann

aanmelden nieuwe patienten     contact & openingstijden