Naar de startpagina
Kinderfysiotherapie Noordwijkerhout  Kinderfysiotherapie Medewerkers Kwaliteit contact & info

Kinderfysiotherapie Noordwijkerhout


Wij zijn de grootste gespecialiseerde kinderfysiotherapiepraktijk in Noordwijkerhout en bestaan inmiddels†ruim 25 jaar. In onze praktijk worden uitsluitend kinderen behandeld. Wij beschikken daarvoor over een ruime, kindvriendelijk ingerichte, oefenzaal en kunnen eveneens in een fitnessruimte behandeling aanbieden. Zuigelingen (0-2 jaar) behandelen wij aan huis.

HenriŽtte Rijlaarsdam - Muntendam en Meriam Jacobse

De praktijk voor kinderfysiotherapie is gevestigd in het Gezondheidscentrum Noordwijkerhout samen met o.a. huisartsen, andere fysiotherapeuten, een logopedist en CJG (de schoolarts en het consultatiebureau). Kinderfysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie gericht op kinderen/jongeren van 0 tot 18 jaar: van baby's en peuters tot schoolkinderen en jongeren.

Henriette Rijlaarsdam en Meriam Jacobse zijn beiden geregistreerd kinderfysiotherapeut. De eerste 18 behandelingen kinderfysiotherapie worden uit de basisverzekering vergoed. Lees hier meer over de aanvullende vergoeding door uw verzekering.

Kinderfysiotherapie wordt altijd 18x uit de basisverzekering vergoed

Kinderen †leren vooral spelenderwijs en als ze iets leuk vinden. De praktijk is hierop ingericht en de behandeling zal vrijwel altijd een plezier voor het kind zijn. Ouders zijn intensief betrokken bij de behandeling.

aanmelden nieuwe patienten ††††contact & openingstijden†